1 Follower
21 Ich folge
poppylors

Newport International Group

Luksus Mote Aksjer Tilbyr Potensialet For High-End Avkastning, International Newport Group Runway

Source

 

I midten av oktober, rullebanen darling Marc Jacobs annonserte han ville forlate stillingen som kunstnerisk leder for Louis Vuitton (NASDAQ: LVMHF) å fokusere på sitt eget selskap er IPO. Bare tanken på slikt skapte buzz for en Børsnotering som er, på den konservative siden, skjer tre år fra nå. Det forårsaket Louis Vuitton aksjekurs å stige med to dollar og en million aksjer omsettes på dagen av utlysningen. Det også var drivkraften for en diskusjon av mote aksjer som stor "Kjøp og hold" investeringer går inn i det nye året.

 

Michael Kors og fremveksten av fasjonable investeringer

For eksempel, ta en titt på Michael Kors' (NYSE: KORS) IPO tidligere i år. Den treffer markedet på $20 per aksje har firedoblet i verdi siden. Det var noen tidlige sammenligninger til Ralph Lauren merkevare og bekymringer at det ikke ville komme markedsverdi formidabel merkevare.

 

Nå, Michael Kors' selskapet blir lagt til S & P 500 som sin markedsverdi har nådd $15 milliarder. I disse vilkårene, det er på vei mot altoverskyggende Ralph Lauren, som har en $15.54 milliarder markedet cap. Noe av dette ble ansporet av første buzz rundt IPO selv. Men en designer selskapet mislykkes eller lykkes mye som alle andre, ved å servere de skiftende kravene i klientellet. Kors fortsetter å innovere og produsere nye produkter (utvilsomt trekke fra eksponering både bedriften og designeren mottar fra prosjektet rullebanen). I slutten av 2004, selskapet gjorde et smart trekk å innføre en lavere kostnad produktserie. Den drepte to fluer i ett smekk, å nå et yngre publikum og også som lojale kunder som kan ha ønsket en lavere kostnad alternativ. Det betalte spesielt seg i slutten av 2008 og 2009 når den økonomiske nedgangen startet og markeder begynte å avta.

 

Andre motehus klar for store gevinster

Hvorvidt Marc Jacobs vil ha samme kombinasjon av flaks og kunnskapsrike gjenstår å se. Men i mellomtiden, det er noen fantastiske tilgjengelige muligheter fremover i mote aksjer. For eksempel tyske luksusmerket Hugo Boss resultater enn de fleste av sektor. Selskapet startet American Depositary Receipt i januar, eller ADR, gjennom New York Mellon bank, som vil tillate det å selges over disk i USA. I mellomtiden hoppet Italias Prada 67% i 2013. Begge selskapene er bank på økonomisk utvinning av Europa, kombinert med en økning i kinesisk etterspørsel, for å øke salget går inn i neste år. For sin del, skal Hugo Boss åpne nye butikker i Kina og Europa over de neste to til tre år å nå voksende markeder. Prada kunngjorde at det forventer å overskride salgsmål i Q4 og Q1. Videre går det inn i duften markedet via et nytt partnerskap med Coty.

 

Prada blir fortsatt handel på pink sheets på grunn av sin bevisst lav markedsverdi i USA og ikke arkivering med SEC, selv om det innlegg sine inntekter online. Jeg generelt unngå anbefale handel av børsene eller gå til en valuta. For eksempel børsnoterte Hugo Boss i på Xetra, en europeisk utveksling. Med disse to og andre luksus merkevarer har du muligheten til å dra nytte av deres vekstmuligheter ved å kjøpe inn en bransjespesifikke aksjefond som forbrukeren Staples Velg sektor eller Pictel Premium merker fondet.

 

Coach vil være konkurransedyktig

Et annet firma verdt å se på er trener (NYSE: COH). De siste årene, har design kvalitet og salg ved bedriften både ligget. Som rapportert i Financial Times i oktober, var både globalt og nordamerikanske salg ned 1% eller mer, som likestilles til omtrent 778 millioner dollar i tap siste kvartal. Grunnen: å miste kunder til nyere, mer innovative merker som Michael Kors og Yankee Candle. Analytikere peker på et behov for å friske opp sin designer veske linje. Jeg personlig ikke har kjøpt en siden den populære "Poppy" linjen debuterte tre eller fire år siden-som forteller.

 

Selskapet har ny konsernsjef kommer ombord og gjør endringer i sine kreative og kommersielle lag. Du kan allerede se friskhet i Coach butikker. Gå i en og vil du se litt lettere, mer innbydende og brukervennlig a la Michael Kors, snarere enn den mer konservative woody atmosfæren av trener lagrer tidligere. Det er også åpne nye butikker i Nord-Amerika og Europa.

 

Trenerens inntjening er fortsatt på 14. Selskapets inntjening er stabile, holder på $0.077 per aksje det siste året, til tross for sine problemer og henger økonomien. I sin egen kvartalsrapporten viser selskapet at det er nesten gjeldfri. Kombinasjonen av slike lover godt for trenerens fremtid, og enkelte analytikere prosjektet sin inntjening for å tredoble eller firedoble de neste fem årene.

 

Europa og Kina

Nå, tilbake til Louis Vuitton og dens utsikt: Marc Jacobs' morselskapet var myk for de fleste av 2013, sine aksjer stiger bare 5% sammenlignet med 20% for sektoren. Men ser fremtidige veksten svært lyse som det begynner å investere i oppstart mote. Det er også åpne nye butikker i Kina og Europa, og utforske en stikkontakt lagre modell til fange "ferie" shoppere eller de som slår ferier i shopping utflukter. Bunnlinjen er at å gå luksuriøse i 2014 buy og holde strategi kan nedbetale store; kanskje stor nok til å ha råd til en ny Louis Vuitton veske.

 

Enda mer Premium lager plukker

De sa det ikke kunne gjøres. Men David Gardner har vist dem feil tid, og tid og tid igjen med lager returnerer som 926% og 2,239% 4,371%. Faktisk, nylig ble av hans favoritt en 100-bagger. Og han er klar til å gjøre det igjen. Du kan avdekke hans vitenskapelige tilnærming til knuse markedet og hans nøye utvalgte 6 hakke for ultimate vekst umiddelbart, fordi han gjør denne premium rapporten gratis for deg i dag.

Quelle: http://www.fool.com/investing/general/2013/11/13/luxury-fashion-stocks-offer-the-potential-for-high.aspx